Det här med att hitta rena smaker, inte mixa ihop allt eller för mycket, det är inget pizzahak där man plockar allt man tycker är gott lägger det på en bit bröd och öser på ost så alla smaker dämpas lite i flottet och saltet.
Jag köpte halvfabrikata gnocci, gjorda på potatisvarianten, inte pastan som man blivit lurad så många gånger på restaurang och trott att dom åtminstående vet vad the real deal är eller åtminstående inte försöker lura oss glada matgäster, icke framkommer en skål pasta. Här hemma på Kettilsgatan serverades det enkla kylskåpsvaror och det måhända att jag plockade det jag tyckte var gott.
Färdigköpt gnocci rekommenderar jag tyvärr inte, gör den själv eller använd pastavarianten för detta recept.
Pasta eller gnocci eller varför inte lite färskpotatis nu när säsongen är inne.
Några kvistar basilika
Goda oliver med kärnor
Halloumiost
Smörstekta champisar, de gillar smör, det är som en bank där man kan låna hur mycket som helst SÅ mycket smör gillar champisar.
onsdag 8 juni 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar