Jag läser lite matbloggar sådär och hittar recept, Ulrika som kungar på matlagning och driver bloggen (http://www.blodsvettochsvartpeppar.com/) hade denna utsökta tomathistoria i sin blogg och jag insåg att jag var tvungen att göra detsamma!
Ulrikas recept skiljer sig lite från mitt så ni för nöja er med mitt och hennes hinner ni såklart i hennes blogg.
1 burk tomater (gärna några kvalitativa typ muttis körsbärs tomater eller kung markattas)
1 kruka basilika
1 msk ketup
salt & peppar
några ägg/äggvitor
Blanda ihop allt förutom äggen och knäck de innan de går in i ugnen på 200 grader. Plocka ut när äggen fått önskad konsistens. Passar väldans bra till kryddig korv! En klick creme fraiche förhöjer det hela.
söndag 20 mars 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar